Γιατί εμάς;

Αρχική / Γιατί εμάς;
γιατί εμάς
  • Λειτουργούμε πάντα με σοβαρότητα, αυστηρή συνέπεια και πραγματικό ενδιαφέρον για τον πελάτη.
  • Οι πρακτικές μας βασίζονται πάντοτε σε απόλυτα επιστημονικές μεθόδους κάτι που βοηθά τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε να μην εκτίθενται σε διάφορες μορφές θεραπείας αμφιβόλου προελεύσεως και αποτελεσμάτων.
  • Στον Αμφιάραο προσφέρουμε το σύνολο των υπηρεσιών που μπορεί να αναζητήσει κάποιος σε ένα χώρο ψυχοκοινωνικών υπηρεσιών (π.χ. ψυχιάτρους, παιδοψυχιάτρους ψυχολόγους, παιδοψυχολόγους, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς, παιδιάτρους, παιδοοδοντιάτρους, διατροφολόγους).
  • Το προσωπικό – συνεργάτες μας απαρτίζεται από ειδικούς με αναγνωρισμένα (και μόνο) πτυχία, ενώ στην πλειονότητά τους είναι και κάτοχοι τουλάχιστον ενός μεταπτυχιακού τίτλου (master) σπουδών.
  • Οι υπηρεσίες μας δε σταματούν ποτέ στο παρεχόμενο προϊόν (στην προκειμένη περίπτωση στην απλή διεξαγωγή ορισμένων συνεδριών ανά ειδικότητα), αλλά φροντίζουμε να εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας συνεχή ολιστική υποστήριξη σε πολλά διαφορετικά επίπεδα (εξωτερικές εποπτείες με ειδικούς εγνωσμένου κύρους σε σταθερή μηνιαία βάση, εσωτερικές εποπτείες, επικοινωνίες με φορείς, σχολεία, σεμινάρια, ομάδες γονέων κ.α.) εξασφαλίζοντας για αυτούς την καλύτερη δυνατή υποστηρικτική ομάδα.
  • Είμαστε πάντα διαθέσιμοι για οτιδήποτε και αν προκύψει, καθώς είμαστε από τους ελάχιστους χώρους παροχής ψυχοκοινωνικών υπηρεσιών οι οποίοι είναι καθημερινά ανοικτοί από τις 9:00 το πρωί ως τις 21:00 το βράδυ.
  • Αντιλαμβανόμαστε την οικονομική συγκυρία των τελευταίων ετών και προσπαθούμε οι τιμές μας να είναι απολύτως ανταγωνιστικές (ειδικά σε σχέση με την ποιότητα των υπηρεσιών την οποία προσφέρουμε).
  • Οργανώνουμε και παρέχουμε νέα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες όπως π.χ. το «πρόγραμμα εφαρμοσμένης ολιστικής προσέγγισης για το παιδί – Αμφιάραος», το οποίο αφορά σε ένα πακέτο υπηρεσιών εκτίμησης, αξιολόγησης και σεμιναρίων στα πλαίσια της συνεργασίας μας με ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς.