Τεστ Αξιολόγησης

Τα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού διεξάγονται σε έφηβους, οι οποίοι βρίσκονται στη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων ή της επιλογής σπουδών γενικότερα, και οι οποίοι θα ήθελαν να δουν πιο επάγγελμα τους ταιριάζει ή σε πιο επάγγελμα θα απέδιδαν καλύτερα.

Τα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού λειτουργούν πάντα βοηθητικά και σε συνδυασμό με τη γνώμη του ειδικού στον επαγγελματικό προσανατολισμό, δείχνουν το δρόμο στους νέους για μια πιο συνειδητή επιλογή ενός επαγγέλματος το οποίο θα τους ταιριάζει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Στον Αμφιάραο επιλέξαμε και διεξάγουμε ένα από τα καλύτερα και ευρέως γνωστά τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, το Career Gate Test k.17, το οποίο έχει σταθμιστεί στον ελληνικό πληθυσμό και επομένως είναι κατάλληλο για την ελληνική επαγγελματική πραγματικότητα. Η διάρκεια του τεστ είναι 25 – 45 λεπτά ανάλογα με τον εξεταζόμενο. Στο τέλος του τεστ συγγράφεται και δίνεται στον εξεταζόμενο μια πλήρηςπροσωπική έκθεση επαγγελματικού προσανατολισμού (50 – 60 σελίδες).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το εξειδικευμένο site μας για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό στο ακόλουθο link: http://www.success-lab.gr/

Πλεονεκτήματα του Career Gate Test k.17:

Σταθμισμένο και δοκιμασμένο σε 50.000 άτομα με απόλυτη επιτυχία.

Βρίσκει με ακρίβεια τα επαγγέλματα που σου ταιριάζουν.

Χορηγείται εύκολα και φιλικά σε περίπου μισή ώρα.

Επισημαίνει τις θετικές ή αρνητικές προοπτικές στην αγορά εργασίας.

Σαφής και κατανοητή εξατομικευμένη έκθεση και συμπεράσματα.

Βασισμένο στη θεωρία Holland και σύγχρονες προεκτάσεις της.

Με αυτόματο έλεγχο αξιοπιστίας που αποκλείει λανθασμένες εκτιμήσεις.

Σε αυτή τη δύσκολη εποχή, με τις τεράστιες απαιτήσεις και δυσκολίες, εμείς στον Αμφιάραο προσπαθούμε να δώσουμε στους νέους ένα όραμα, αφού επιλέγοντας ένα επάγγελμα που θα τους ταιριάζει, ένα επάγγελμα που θα έχει μέλλον, θα τους δώσουμε τα εφόδια για να μπορούν να ατενίζουν τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία.

Κατασκευάζεται από το Πανεπιστήμιο Πειραιά