Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Αρχική / Συνεργασίες / Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Όμιλος φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Αρειμάνιο

Από τον Ιανουάριο του 2014 ξεκίνησε και επίσημα η συνεργασία μας με τον Όμιλο των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης Αρειμάνιο. Η συνεργασία μας αφορά τη διεξαγωγή επαγγελματικού προσα-νατολισμού στους μαθητές του ομίλου σε πανελλαδικό επίπεδο.

Όμιλος φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών So Easy

Από τον Σεπτέμβριο του 2014 ξεκίνησε και επίσημα η συνεργασία μας με τον Όμιλο των φροντιστηρίων ξένων γλωσσών So Easy. Η συνεργασία μας αφορά τη διεξαγωγή επαγγελματικού προσανατολισμού στους μαθητές του ομίλου σε πανελλαδικό επίπεδο.

Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΝΕΟΝ

Από τον Απρίλιο του 2015 ξεκίνησε και επίσημα η συνεργασία μας με τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών Νέον στην Αίγινα. Η συνεργασία μας αφορά τη διεξαγωγή επαγγελματικού προσανατολισμού στους μαθητές των φροντιστηρίων.

A.T.E.I. Πάτρας

Από το Σεπτέμβριο του 2013 ξεκίνησε και επίσημα η συνεργασία μας με το Α.Τ.Ε.Ι. Πάτρας στα πλαίσια του επαγγελματικού προσανατολισμού των φοιτητών. Η συνεργασία μας αφορά τη βοήθεια των φοιτητών στο να προσανατολιστούν επαγγελματικά σχετικά με το τι τους ταιριάζει περισσότερο στον κλάδο που σπουδάζουν.

Εκπαιδευτικός Οργανισμός εκμάθησης ξένων γλωσσών ΕΚΜΑΘΗΣΗ

Από τον Απρίλιο του 2016 ξεκίνησε και επίσημα η συνεργασία μας με τον εκπαιδευτικό οργανισμό ΕΚΜΑΘΗΣΗ (ekmathisi)  . Η συνεργασία μας αφορά τη διεξαγωγή σεμιναρίων και ομάδων γονέων.

Όμιλος Φροντιστηρίων ΧΑΡΙΣΗΣ

Από τον Απρίλιο του 2015 ξεκίνησε και επίσημα η συνεργασία μας με τον όμιλο φροντιστηρίων ΧΑΡΙΣΗΣ. Η συνεργασία μας αφορά τη διεξαγωγή συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού στους μαθητές των φροντιστηρίων.

Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια ΙΟΝΙΟΣ ΣΧΟΛΗ

Από τον Απρίλιο του 2015 ξεκίνησε και επίσημα η συνεργασία μας με την Ιόνιο Σχολή. Η συνεργασία μας αφορά τη διεξαγωγή συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού στους μαθητές  του σχολείου.

Ιδιωτικά Κολλέγια Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΒΙΕ

Από τον Απρίλιο του 2015 ξεκίνησε και επίσημα η συνεργασία μας με τα ιδιωτικά Κολλέγια I.I.E.K.  ΣΒΙΕ. Η συνεργασία μας αφορά τη διεξαγωγή συμβουλευτικής καριέρας και επαγγελματικής σταδιοδρομίας  στους σπουδαστές  της Σχολής.

Ιδιωτικά Κολλέγια IST

Από τον Σεπτέμβριο του 2016 ξεκίνησε και επίσημα η συνεργασία μας με τα ιδιωτικά Κολλέγια IST . Η συνεργασία μας αφορά τη διεξαγωγή συμβουλευτικής καριέρας και επαγγελματικής σταδιοδρομίας  στους σπουδαστές  της Σχολής.